Співробітники Московської філії ХТМ попередили керівництво про страйк

Співробітники Московського філії “Харківські теплові мережі” попередили керівництво про страйк у разі невиплати заборгованості із зарплати.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в Facebook депутата Харківської облради Дмитра Булаха.

“До мене і до моїх колег масово надходять скарги від співробітників Харківських теплових мереж про критичну ситуацію на підприємстві – затримка зарплати, масові звільнення, загрози і т.д. Справа дійшла до того, що співробітники Московської філії ХТМ написали звернення на керівництво підприємства про те , що якщо ситуація не буде врегульована, то вони оголосять страйк. Сьогодні, 11 жовтня, о 16:30, в головному офісі Московського філії ХТМ (адреса – вул. Світла, 13) повинна відбутися зустріч Андрєєва (Сергій Андрєєв генеральний директор КП “Харківські теплові мережі “- Харків Times ) з працівниками Московської філії, де він буде намагатися екстрено гасити пожежу. Але що робити з Шевченківським, Слобідським та ін. філіями? Як з таким кадровим дефіцитом і проблемами буде розпочато опалювальний сезон? Боюся, можуть бути великі проблеми”, – написав Булах.

Він опублікував також копію звернення, в якому зазначається, що станом на 9 жовтня заборгованість із зарплати становить понад трьох місяців. Колектив вимагає виплатити її до 15 жовтня.