Поліція затримала ймовірного вбивцю дівчини у Немишлянському районі (фото)

Сьогодні, 1 жовтня, близько 15:30 на сходах одного з будинків на вул. Василя Мельникова у Немишлянському районі міста було виявлено тіло молодої жінки зі слідами насильницької смерті.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Поліцейські встановили особу 27-річної загиблої та з’ясували, що вона винаймала квартиру в цьому будинку разом зі своїм ровесником.

“Також була отримана інформація про можливу причетність цього чоловіка до скоєння злочину”, – йдеться у повідомленні.

До розшуку підозрюваного був підключений увесь особовий склад Управління карного розшуку області. Під час слідчо-розшукових дій правоохоронці встановили, що чоловік може пересуватися автівкою Mercedes як у якості водія, так і пасажира. Також було визначено ймовірний маршрут пересування розшукуваного авто.

У дію був введений план “Перехоплення”, відповідно до якого до слідства підключилися відділи поліції в області.

Через кілька годин підозрюваного затримали у райцентрі Куп’янськ співробітники місцевого відділу поліції.

Інформація про злочин внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Наразі підозрюваного допитують слідчі, з’ясовуючи всі обставини злочину.

Як повідомляв Харків Times, співробітники Немишлянського відділу поліції міста сьогодні, 1 жовтня, розшукували Кирила Іщенка, підозрюваного в особливо тяжкому злочині, який пересувався на чорній автівці Mercedes.