Харківські ЗеДепутати обговорили “свої питання” з Кернесом

Фото: Olexander Kunitsky / Facеbook

Харківські депутати-мажоритарники від “Слуги народу” зустрілися сьогодні, 26 вересня з міським головою Геннадієм Кернесом.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення у Facebook нардепа від 169 округу, блогера Олександра Куницького.

“У кожного до мера були свої питання. Щодо 169-го округу, куди входять Київський район та частина Московского, я виступив з ініціативою – створити повноцінну зону відпочинку на базі Журавлівського гідропарку. Не приховую, для мене це – пріоритетне питання, масштабний проект, який я би хотів реалізувати в Харкові. Адже вважаю роботу підприємців, які зараз ведуть свою діяльность на цій території, неефективною. Вони порушують умови договору з містом, тому, на мою думку, цей договір має бути анульований. Я побачив розуміння з боку міського голови щодо цього питання. У міській раді взялися вивчити можливість реалізації такого проекту. Пізніше я обов’язково проінформую вас про результати цієї роботи”, – написав Куницький.

За його словами, крім цього, було обговорене питання субвенцій з державного бюджету, які Харків ще може отримати до кінця року. “Також домовилися з мером про те, що наші зустрічі будуть відбуватися регулярно. У всіх нас є спільна мета – ефективність такої співпраці і конкретний результат для харків’ян. Рухаємося далі!”, – йдеться у повідомленні.