Пожежні та поліцейські врятували літню людину з трясовини (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні, 25 вересня, рятувальники ДСНС і поліцейські поблизу с. Петрівка Красноградського району врятували 82-річного місцевого жителя, який напередодні ввечері провалився у трясовину в заплаві річки Берестової.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Рано вранці до поліції звернулася 81-річна місцева мешканка й повідомила, що її чоловік відправився пасти худобу та не повернувся.

Поліцейські встановили, що літня людина потрапила у болото й не змогла самотужки вибратися.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, потерпілий “по груди застряг у трясовині”. Ситуація ускладнювалася тим, що чоловік потрапив у пастку ще напередодні й встиг сильно змерзнути.

“Рятувальники проклали до нього шлях за допомогою гілок і обв’язали навколо його тулуба рятувальну мотузку. Потім вони разом з поліцейськими витягли постраждалого на тверду поверхню, обмили його від бруду і організували доставку до карети швидкої медичної допомоги”, – повідомили у ДСНС.

Наразі літній чоловік перебуває у Красноградській районній клінічній лікарні. Медики вважають стан його здоров’я задовільним.

Як повідомляв Харків Times, у квітні під час прориву теплотраси на вул. Матюшенка бійці ДСНС за допомогою патрульної поліції врятували водія та пасажира таксі з даху автівки, що “плавала” в окропі.