Поліція перевіряє причетність свого співробітника до смертельного ДТП у Куп’янську

Рано вранці 22 вересня, близько 05:00 у провулку Спортивному в райцентрі Куп’янськ невідома машина збила 25-річного чоловіка та зникла з місця події. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

“Співробітник Куп’янського відділу поліції звернувся з рапортом про те, що він може бути причетним до вказаної аварії”, – йдеться у повідомленні відділу комунікації.

Наразі він відсторонений від виконуваних обов’язків. Керівництво поліції області призначило службове розслідування. Про подію повідомлено Державне бюро розслідувань.

Як повідомляв Харків Times, у квітні прокуратура направила до Куп’янського районного суду області обвинувальний акт щодо 37-річного водія автівки Оpel, який 20 жовтня 2018 року на швидкості понад 100 км/год збив двох людей, які переходили дорогу в с. Глушківка Куп’янського району області. При цьому водій, не зупиняючись, поїхав з місця події. Внаслідок аварії обидва пішоходи отримали численні ушкодження. Від отриманих травм 41-річний чоловік на наступний день помер у лікарні; 34-річна жінка з важкими тілесними ушкодженнями й досі знаходиться на лікуванні.