Едмар тимчасово покинув тренерський штаб “Металіста 1925”

Фото: metalist1925.com

Колишній півзахисник ФК “Металіст” та збірної України Едмар Галовський де Ласерда тимчасово покинув тренерський штаб “Металіста 1925”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення “Металіста 1925”.

“Після перемоги над луцькою “Волинню” один із асистентів головного тренера ФК “Металіст 1925” Едмар Галовський де Ласерда через сімейні обставини був вимушений вилетіти до Сполучених Штатів Америки, де наразі мешкає його родина. Відзначимо, що Едмар має діючий із клубом контракт до літа 2020-го року, незабаром планує повернутися до України та продовжити роботу у команді “М1925”, – йдеться у повідомленні.

Едмар також повідомив на своїй сторінці в Instagram, що повинен полетіти в США через сімейні обставини.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

К моему сожалению,я должен улететь в США из за семейной обстановки,и за 2 месяца проведённой с командой ,я многому научился в качестве тренера! Цель?,выйти в высшую лигу ,и у нас это должно обязательно получится !!! Главное верить 🙏🏻 ! Спасибо большое руководству,тренерскому штабу,футболистам,болельщикам! Любимому городу Харьков! Он улетел …. но обещал вернутся !!!😄🇺🇦🙏🏻

Публикация от Edmar De Lacerda (@ed_lacerda8)

“За два місяці, проведених з командою, я багато чому навчився в якості тренера! Мета? вийти у вищу лігу, і у нас це має обов’язково вийти!!! Головне – вірити! Дуже дякую керівництву, тренерському штабу, футболістам, уболівальникам! Улюбленому місту Харкову! Він полетів … але обіцяв повернутися”, – написав Едмар.

Едмар увійшов до тренерського штабу Металіста 1925 у липні і протягом двох місяців допомагав головному тренеру команди Андрію Демченку.