Війна в Україні: 13 обстрілів, один військовий отримав поранення

9 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив дев’ять обстрілів позицій Об’єднаних сил: тричі неподалік Водяного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі поблизу Новотроїцького – зі стрілецької зброї; неподалік Авдіївки – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; неподалік Опитного – з автоматичного гранатомета; двічі поблизу Павлополя – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив чотири обстріли позицій Об’єднаних сил: неподалік Зайцевого – з міномета калібру 82 мм; двічі поблизу Троїцького – зі стрілецької зброї; неподалік Причепилівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

“За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил один військовослужбовець отримав бойове поранення”, – йдеться у повідомленні.

Від початку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців не зафіксовано.