На ремонт траси Київ-Харків на Полтавщині не вистачає коштів – ЗМІ (відео)

Фото: poltavske.tv

З 200 млн гривень, які потрібні на ремонт траси М-03 Київ – Харків – Довжанський в межах Полтави, є тільки 80 млн гривень. З них 70 спрямували з області та 10 – з міста.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення PTV Полтавське Телебачення.

Зараз роботи на цьому відрізку траси М-03 не ведуться. Навколо купи гранвідсіву, піску та бетону.

Зараз ремонтують ділянку по Харківському шосе.

“Роботи по Харківському шосе виконають, по Київському шосе ми зупинилися на вулиці Грушевського і далі рухатися не будемо. Тому що ми порахували фінансування яке є. І далі ми не можемо щось обіцяти підряднику. Бо ми не розуміємо, чи буде фінансування з міста чи не буде”, – розповів директор державного підприємства “Агентство місцевих доріг Полтавської області” Олексій Басан.

Попередньо, між областю та містом була домовленість про розділення витрат на ремонт – 50 на 50. До того ж відрізок траси М-03 в межах Полтави належить місту. Протягом дня 5 вересня секретар міської ради слухавку не брав, а в управлінні житлово-комунального господарства з цього приводу нічого не знають.

За 80 млн гривень планують доробити ділянку Харківського шосе від “МакДональдзу” до вулиці Грушевського. Якщо вистачить грошей, то ще зроблять колесовідбійники та освітлення.