Війна в Україні: 17 обстрілів, втрат немає

29 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив 10 обстрілів позицій Об’єднаних сил: поруч Мар’їнки – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; тричі неподалік Водяного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; близько Новогнатівки – зі станкового протитанкового гранатомета; двічі поблизу Гнутового – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Лебединського – з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Талаківки – зі стрілецької зброї; близько Павлополя – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив сім обстрілів позицій Об’єднаних сил: двічі неподалік Південного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі Зайцевого – з озброєння БМП та стрілецької зброї; тричі поблизу Луганського – з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Новолуганського – з автоматичного гранатомета, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“За минулу добу втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було”, – йдеться у повідомленні.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці один раз порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”: неподалік Водяного – зі стрілецької зброї.