Поліцейські викрили двох мешканців Харківщини у викраденні жінки

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські 23 серпня викрили двох мешканців Харківщини у викраденні жінки.

Про це Харків Times сообщили в пресс-службе Нацполиции области.

23 серпня о 00:15 на “102” зателефонувала 41-річна жінка. Вона заявила, що в місті Зміїв малознайомі чоловік та жінка примусово помістили її до багажника автомобіля сірого кольору “ВАЗ-21099” та везуть нібито у бік Харкова. Після цього зв’язок обірвався.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Зміївського відділу поліції. В ході розшукових заходів поліцейські встановили ймовірний маршрут та адресу зловмисників. Вже вранці співробітники Управління карного розшуку спільно з працівниками сектору кримінальної поліції і слідчого відділу Зміївського відділу поліції розшукали громадянку та її викрадачів у Харкові. Зловмисниками виявилися 47-річний чоловік і його 37-річна співмешканка.

Встановлено, що вночі потерпіла та правопорушники разом вживали алкоголь. Між ними виник конфлікт. Під час з’ясування стосунків зловмисники із застосуванням фізичної сили схопили жінку та кинули до багажника автомобіля. Після цього вони повезли її до орендованої у Харкові квартири, де незаконно утримували. Мотив цього вчинку наразі з’ясовують слідчі.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення про підозру правопорушникам. Досудове слідство триває.