На Харківщині у святкові дні відбудеться близько 85 масових заходів – поліція

З 23 по 25 серпня у місті та області відбудеться близько 85 масових заходів з нагоди Дня визволення Харкова, Дня Державного Прапора та 28-ї річниці з Дня незалежності України. Очікується, що участь у них візьмуть до 280 тисяч громадян. Пильнувати безпеку громадян будуть 2250 працівників ГУНП в Харківській області, 525 військовослужбовців Національної гвардії України та 100 осіб особового складу Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба.

Про це Харків Times сообщили в пресс-службе Нацполиции области.

Так, 23 серпня о 8:00 на Меморіальному комплексі Слави у Лісопарку відбулося покладання квітів до пам’ятника загиблим у Другій Світовій війні. У заході взяли участь до 8 тисяч громадян, за дотриманням порядку наглядали 150 працівників поліції та 50 військовослужбовців Національної гвардії України.

О 9:00 на майдані Конституції пройшли урочистості до Дня Державного Прапора України, в яких взяли участь близько 5 тисяч громадян. Публічний порядок забезпечували 60 працівників поліції та 50 військовослужбовців НГУ.

О 17:00 заплановано проведення традиційної ходи “Парад вишиванок”, від майдану Конституції по вулиці Сумській до пам’ятника Т.Г. Шевченку (до 500 учасників). Публічний порядок будуть забезпечувати 100 працівників поліції.

24 серпня о 10:00 на майдані Конституції відбудуться урочистості до Дня Незалежності України (до 5 тисяч учасників). Публічний порядок будуть забезпечувати 60 працівників поліції та 50 військовослужбовців НГУ.

24 серпня о 18:00 від майдану Конституції по вул. Сумській до пам’ятника Т.Г. Шевченку заплановано проведення ходи учасників антитерористичної операції/операції Об’єднаних сил (до 3 тисяч учасників). За дотриманням публічного порядку слідкуватимуть 100 працівників поліції.

Крім того, з 23 по 25 серпня на майдані Свободи щоденно з 16:00 будуть проводитись концертно-розважальні заходи з нагоди Дня міста. Очікується до 50 тисяч учасників щоденно. Правопорядок будуть забезпечувати 250 працівників Нацполіції та 100 військовослужбовців Нацгвардії.

Поліція Харківщини закликає громадян дотримуватися чинного законодавства та не провокувати конфліктні ситуації.