Депутати виділили 53 мільйони гривень на зарплату працівникам КП

Фото: Пресса Украины

21 серпня на двадцять дев’ятій сесії Харківської міської ради VII скликання депутати внесли ряд змін до бюджету міста на 2019 рік.

Про це повідомляє ХарківTimes з посиланням на прес-службу Харківської міськради.

Як повідомила заступник Харківського міського голови – директор департаменту бюджету і фінансів Тетяна Таукешева, за рахунок субвенції з обласного бюджету була збільшена виплата грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій ветеранів АТО та їхніх сімей на 20,8 млн грн. На капітальний ремонт вул. Дерев’янка (від вул. Балакірєва до пр. Науки) виділено 5 млн грн.

У зв’язку з перевиконанням дохідної частини бюджету міста Харкова, на виплату заробітної плати працівникам комунальних підприємств та установ виділено 52,9 млн грн.

Крім цього направлено 26,5 млн грн. на поточний ремонт приміщень, покрівлі, заміну вікон, капітальний ремонт установ освіти та охорони здоров’я. Удвічі більше, ніж на ремонт установ соцсфери депутати виділили на облаштування та технічне забезпечення Будинку нерухомості. На ці цілі з бюджету Харкова витратять 50 млн грн.

Витрати на оплату електроенергії для зовнішнього освітлення міста збільшено на 31,5 млн грн, на поточний і капітальний ремонт житлового фонду – 11 млн грн, на придбання спеціалізованої техніки та обладнання для комунальних підприємств – 49,8 млн грн, на прибирання та охорону об’єктів зеленого господарства – 11,3 млн грн.

Також місто виділило 2 млн грн Головному управлінню Національної поліції в Харківській області на боротьбу з наркозлочинністю.

Як повідомляв Харків Times, 21 серпня відбудеться двадцять дев’ята сесія Харківської міської ради VII скликання. На порядку денному – 61 питання і «Різне».