“Слуга народу” з Харкова Бакумов придбав квартиру у Києві за 2,4 млн гривень

Майбутній депутат від партії “Слуга народу” Олександр Бакумов 12 серпня придбав квартиру у Києві за 2,4 млн грн.

Про це Харків Times дізнався з його декларації перед звільненням з посади проректора Харківського національного університету внутрішніх справ.

Площа квартири – 74 кв.м.

Як повідомив Харківський антикорупційний центр (ХАЦ), Бакумов придбав квартиру у ХК “Київміськбуд”. Мова йде про нерухомість у престижній 24-поверховій новобудові бізнес-класу, розташованій в Печерському районі столиці.

“Цікаво, що вартість нерухомості складає вісім річних зарплат проректора ХНУВС”, – повідомляє ХАЦ.

За даними декларації, у власності родини Бакумових є автомобілі Mercedes-Benz GLE 250D 2017 року випуску та Porsche Macan 2015 року випуску.

Карина Бакумова (донька заступника голови Харкківської облради Володимира Скоробагача) має статутні внески ТОВ “Юридична Компанія Роял Лекс” та ТОВ “Слобожанський альянс”. В останній її партнеркою є Лариса Юркова – екс-дружина депутата облради, директора державного підприємства “Іскра” Володимира Юркова.

Бакумов мав частку ТОВ “НВФ Дніпропроект” з Кривого Рогу, але продав її минулого року. “Цікаво, що частку підприємства він продав за 400 тис. грн., хоча отримав він неї дивідендів на 2 млн грн.”, – зазначає ХАЦ.

Щодо іншої нерухомості, то у Бакумових є будинок на 214 кв. м, квартира площею 46 кв. м, нежитлові приміщення площею 782 кв. м та земельна ділянка площею 817 кв. м. у Харкові.

Нагадаємо, що Олександр Бакумов був обраний в нардепи по 173-му одномандатному округу, де переміг представника партії “Опозиційний блок” Анатолія Денисенка.