У Харкові відремонтували 10 танків з фронту для ЗСУ

Фото: "АрміяInform"

На Держпідприємстві “Харківський бронетанковий завод”, що входить до Державного концерну “Укроборонпром”, завершені регламентований ремонт і модернізація 10 танків типу Т-64БВ для Збройних сил України.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення Інформаційного агентства Міноборони у Харкові “АрміяInform”.

“Ще навесні поточного року ці бойові машини прибули з району бойових дій на Донбасі у досить поганому стані”, – йдеться у повідомленні.

Фото: “АрміяInform”

Фахівці підприємства відновили роботу практично всіх систем й агрегатів, замінили несправні прилади, перевірили роботу озброєння, а також встановили сучасні засоби зв’язку, апаратуру супутникової навігації та камери заднього виду.

Наразі у цехах підприємства ремонтується інша велика група бронетехніки типу Т-80. Планується, що вже у жовтні після успішного оновлення й проходження полігонних випробувань ці танки також будуть спрямовані до бойових частин ЗСУ.

Фото: “АрміяInform”

“Танки у нас отримали друге й набагато краще “життя”. Адже тепер вони стали більш ефективними в експлуатації, грізними та непереможними в бою. При цьому “вісімдесятки” у нашій країні так глибоко ремонтують тільки на нашому підприємстві”, – розповів директор ДП ” Харківський бронетанковий завод” В’ячеслав Стрілець.

Всього з початку війни у Харкові відремонтовані понад 230 танків типу Т-64 й Т-80.

Як повідомляв Харків Times, Держпідприємство “Завод імені В.А. Малишева “(Харків) відремонтувало чергову партію танків “Булат” для української армії.