За добу на Харківщині двоє чоловіків загинули під колесами потягів

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом доби, 11 серпня, в Харківській області дві людини потрапили під потяги. Трагедії сталися в Золочівському та Чугуївському районах Харківської області.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

11 серпня о 04:00 на станції “Феськи” поблизу селища міського типу Золочів електропотягом сполученням “Левада–Золочів” був смертельно травмований 24-річний мешканець селища Довжик. Чоловік сидів на рейках та на звукові сигнали потягу не реагував. Від отриманих травм потерпілий помер на місті. Рух потягів припинявся на 20 хвилин.

Того ж дня о 12:34 в селищі міського типу Новопокровка Чугуївського району на залізничній колії станції “Новопокровка” електровозом, який рухався у бік міста Куп’янськ був смертельно травмований 50-річний мешканець села Введенка Чугуївського району. Чоловік переходив колію у невстановленому для цього місці. Машиніст прийняв міри екстреного гальмування, однак уникнути зіткнення не вдалось. Від отриманих травм чоловік помер на місті.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Усі обставини встановлюються.

Як повідомляв ХарківTimes, 8 серпня у селі Звідки Зміївського району пенсіонерка вибігла з кущів та лягла на колії перед електричкою.