У Харкові зіткнулися автобус та ВАЗ – п’ятеро осіб постраждали

Фото: hk.npu.gov.ua

7 липня, приблизно о 21:45 у Харкові на вулиці Гвардійців Широнінців сталася ДТП за участю автобуса та автомобіля «ВАЗ-21103».

Про це Харків Times дізнався з повідомлення відділу комунікації Нацполіціі області.

Як попередньо встановили працівники слідчо-оперативної групи, 21-річний водій автомобіля «ВАЗ-21103» перевищив швидкість та зіштовхнувся з автобусом «ЗАЗ І-VAN», що їхав попереду. В результаті аварії травми отримали водій легковика та четверо його пасажирів віком від 23 до 27 років. Всі постраждалі були доставлені до лікарні. Після надання медичної допомоги трьох чоловіків відпустили додому, а водія автівки та 27-річного пасажира лікарі госпіталізували.

Фото: hk.npu.gov.ua

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як повідомляв ХарківTimes3 серпня, приблизно о 17:00 на 462 кілометрі траси Київ-Харків-Довжанський неподалік міста Люботин Харківської області ВАЗ влетів під вантажний автомобіль Renault.Внаслідок ДТП загинули водій та двоє пасажирів легковика.

Київський районний суд Харкова обрав 50-річному водію вантажівки Renault, підозрюваному у смертельному ДТП, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.