У Харкові трьом фанатам Монатіка знадобилася екстрена медична допомога

Фото: ekstrena.dopomoga/ facebook

Під час концерту українського виконавця на стадіоні «Металіст» до бригади екстреної медичної допомоги звернулося троє людей.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення КЗОЗ “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” на сторінці у Facebook.

Вечором першого серпня у Харкові на стадіоні «Металіст» відбувся концерт відомого українського співака Дмитра Монатіка. За інформацією поліції, на концерт очікувалося близько 17 тисяч поціновувачів цього популярного виконавця.

Фото: ekstrena.dopomoga/ facebook

Під час концерту рух транспорту біля стадіону був обмежений, а під час масового заходу, як прийнято, чергувала бригада швидкої медичної допомоги.

Як повідомили медики, глядачі зверталися до них за допомогою.

«1 серпня на території спорткомплексу «Металіст» відбувся концерт Монатіка. Як завжди, медичне обслуговування масового заходу забезпечували бригади Е(Н)МД. Під час концерту було три звернення, необхідний обсяг медичної допомоги надано на місці», – повідомили лікарі, які чергували на масовому заході.

Як повідомляв Харків Times, харківські поліцейські візьмуть під охорону 17 тисяч фанатів Монатіка. Охорону публічної безпеки та порядку забезпечуватимуть 80 працівників Національної поліції України.