Поцупив гаманець та втік – крадія затримали протягом години

Співробітники поліцыї Харківського району менш ніж за годину затримали чоловіка за крадіжку гаманця.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення відділу комунікації Нацполіції області.

До правоохоронців звернувся 32-річний мешканець селища Покотилівка. Чоловік розповів, що залишив гаманець, в якому знаходилося 740 гривень та паспорт на бордюрі , а сам відійшов і розмовляв по телефону. Після завершення розмови він виявив відсутність гаманця.

Менше години знадобилося працівникам поліції, щоб затримати зловмисника. Ним виявився 57-річний харків’янин. Чоловік не став заперечувати своєї провини та зізнався у скоєному. Речовий доказ вилучено та повернуто власнику.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Чоловіку вже вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні даного злочину.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові суд обрав двом чоловікам, підозрюваним у низці квартирних крадіжок (ч. 3, 4 ст. 185 КК України) запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. З квартир харків’ян підозрювані винесли майна майже на півмільйона гривень.