Поліцейський, який погорів на хабарі, домагається повернення на службу – ЗМІ

Фото: Police Control Ukraine

Скандально відомий харківський коп, якого СБУ затримала на хабарі, намагається повернутися на службу.

Про це Харків Times дізнався із повідомлення Police Control Ukraine.

Патрульний поліцейський Основ`янського відділу поліції ГУНП в Харківській області Бабенко Антон, який погорів на хабарі у розмірі 74 тис. грн, намагається оскаржити наказ про своє звільнення зі служби. Про це повідомляє Police Control Ukraine з посиланням на ухвалу суду від 8 липня.

«Бабенко Антон Валерійович намагається визнати протиправним та скасувати наказ ГУНП в Харківській області від 04.06.2019 № 562 “Про застосування дисциплінарних стягнень до поліцейських ГУНП в Харківській області” та наказ від 18.06.2019 № 171 о/с щодо звільнення зі служби в поліції Бабенко А.В.», – йдеться у матеріалі Police Control Ukraine.

Харків’янин прохає суд поновити його на службі в поліції на посаді патрульного поліцейського та навіть стягнути з ГУНП в Харківській області середній заробіток за час вимушеного прогулу з 04.06.2019 року і до моменту фактичного поновлення на посаді.

Нагадаємо, 17 травня співробітники Служби безпеки України із задіянням бійців спецпідрозділу «Альфа» затримали трьох поліцейських, у тому числі і Бабенко А. В., під час отримання грошей з наркоторговця у сумі 74 тисячі гривень.