Грабіжника пенсіонерок засудили до семи років з конфіскацією майна

Иллюстративное фото: informator.zp.ua

Московський районний суду м. Харкова визнав винним 34-річного чоловіка визнали винним у розбої (ч. 1, 2 ст. 187 КК України).

Як дізнався Харків Times з повідомлення прес-служби прокуратури області, засуджений вчинив три розбійні напади на жінок похилого віку. Нападник промишляв біля станції метро «Студентська». Біля виходу з підземки чоловік вистежував жінок похилого віку, що мали при собі золоті прикраси. Зловмисник переслідував жертв, аж поки жінки не заходили до під’їздів житлових будинків.

У під’їзді нападник лякав потерпілих ножем та силою видирав з вух золоті сережки. Ювелірні вироби злодій здавав до ломбардів.

Жертвами злочинця стали жінки віком від 66 до 81 року, в яких він відібрав прикраси на загальну суму понад 12,5 тис. грн.

Зловмисника засудили до 7 років та 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Як повідомляв ХарківTimes, Московський районний суд виніс вирок 61-річному рецидивісту, який через тиждень після звільнення вчинив новий злочин – під час пограбування приватного будинку в Харкові вбив господаря і намагався спалити живцем його дружину.