На вулиці Шевченка зіткнулися Daewoo Lanos та Chery Amulet – водії загинули (фото, оновлено)

7 липня о 00:47 рятувальникам повідомили про ДТП з загиблими та постраждалими на перехресті вулиці Шевченка та Білгородського узвізу в місті Харкові.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення прес-служби ДСНС.

До місця події було направлено одне рятувальне відділення на автомобілі першої допомоги (АПД-2). На місці події рятувальники з’ясували, що зіткнулися автомобілі Daewoo Lanos та Chery Amulet.

В результаті ДТП водії обох авто загинули. Також було травмовано пасажирів Daewoo Lanos та Chery Amulet. Працівниками рятувальної служби з автомобілів було деблоковано пасажирів. Постраждалих госпіталізовано до обласної лікарні.

Рятувальниками було прибрано залишки паливо-мастильних з проїжджої частини дороги з метою запобігання загорання.

До ліквідації наслідків ДТП залучались одна одиниця техніки та п’ять чоловік особового складу.

Як дізнався ХарківTimes з повідомлення у Telegram-каналі ХХарків, аварію спровокував водій Chery Amulet, який їхав на великій швидкості, приблизно 100 кілометрів на годину.

“І цей водій просто не зупинився перед знаком СТОП перед Бєлгородським спуском. Водій на Lanos спускався і повертав праворуч, їхати там швидко просто неможливо, більше 30 км / г ти просто не ввійдеш в поворот. І обмежена оглядовість зліва. Водій Lanos працював в таксі, просто заробляв гроші вночі. Навіщо ось так літати?!, – йдеться в повідомленні.

У відділі комунікації Нацполіції області додали, що загиблим водіям було 32 та 38 років.

Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Київського відділу поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України. На даний час встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Харків Times, в потрійному ДТП на Харківщині загинуло двоє людей та постраждала дитина