У справі про хабар на «Електроважмаші» не допитали й половини свідків

Фото: УНН

Сьогодні, 29 травня у Харкові відбулося судове засідання у справі про обвинувачення заступника директора та його пособника – начальника відділу заводу «Електроважмаш» у хабарництві.

Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) на сторінці у Facebook.

У середу, 29 травня 2019 року, у Орджонікідзевському районному суді м. Харкова за участі прокурорів САП відбулося судове засідання у справі про обвинувачення заступника директора державного підприємства «Завод «Електроважмаш» та його пособника – начальника відділу вказаного підприємства в отриманні 37 тис. доларів неправомірної вигоди.

Так, в ході засідання допитано 4 свідків сторони обвинувачення. Загалом – 22 із 47 свідків, заявлених стороною обвинувачення.

Наступне засідання заплановано на 11 червня 2019 року.

Як повідомляв Харків Times, свідка по справі про розкрадання коштів на “Електроважмаші” примусово доставлять до суду. На засідання суду по справі екс-заступника директора з маркетингу ДП «Завод «Електроважмаш» Романа Довгого, якого обвинувачують у зловживанні службовим становищем та заподіянні збитків державі на суму понад 37 мільйонів гривень, мають примусово доставити свідка – виконуючого обов’язки директора підприємства Дмитра Костюка.