П’яні молодики напали на автобус і порізали водія (фото, відео)

Фото: facebook.com/watch

Відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганських дій в Індустріальному районі Харкова.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про те, що на зупинці громадського транспорту по проспекту Олександрівському двоє неадекватних чоловіків чіпляються до перехожих, зірвали державний реєстраційний номер та двірники з маршрутного автобуса, надійшло до поліції 16 травня близько 19:40.

Як встановили поліцейські, того вечора двоє громадян у стані алкогольного сп’яніння зайшли до маршрутки. Вони поводили себе зухвало, голосно розмовляли, нецензурно висловлювалися та чіплялися до пасажирів. Громадяни почали робити порушникам зауваження, з одним з пасажирів у чоловіків виник конфлікт.

Фото: facebook.com/watch

Водій намагався владнати суперечку та запропонував дебоширам залишити транспортний засіб, на що вони відповіли відмовою. У результаті, 23-річний зловмисник розбив скляну пляшку, яку мав при собі та порізав нею руку водієві.

Пасажирам вдалося виштовхнути бешкетників з маршрутки на зупинці громадського транспорту по проспекту Олександрівському, проте чоловіки продовжили свої дії на вулиці – 23-річний зловмисник розбив дзеркало заднього виду, намагався пошкодити лобове скло, відламав двірники та зняв державний реєстраційний номер з транспортного засобу.

Фото: facebook.com/watch

Дебошира скрутили громадяни, його товариш втік. На місце виїжджали працівники патрульної поліції та слідчо-оперативна група Індустріального відділу поліції. Усі учасники події були доставлені до поліції та опитані.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. На даний час вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину, поліцейськими вживаються заходи щодо встановлення особи другого учасника правопорушення.

Досудове розслідування триває.

Фото, відео: Жити у Харкові