Рятувальники загасили пожежу у кафе біля ТЦ “Дафі” (відео)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У ніч з 7 на 8 травня сталася пожежа у кафе “Небо”, що розташоване впритул до торгівельного центру “Дафі” на вул. Героїв Праці, 9 міста Харкова.

Рятувальники отримали інформацію про загоряння у закладі громадського харчування,о 00:07. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Харківській області.

До місця виклику виїхали підрозділи ДСНС на 8 автоцистернах та 2 автодрабинах. На момент прибуття рятувальників стало відомо, що у витяжці ззовні харчоблоку кафе “Небо” сталося займання відкладення жирів на площі близько 2 кв.м.

Співробітники служби порятунку здійснили проливання витяжки. Причина виникнення пожежі встановлюється. Постраждалих немає. Евакуація відвідувачів не проводилась.

Як повідомляв Харків Times, вранці 6 квітня сталася пожежа у складському приміщенні по проїзду Кільцевому, 1а.

На момент прибуття вогнеборців площа горіння склала близько 1000 кв.м. Вогонь встиг охопити майже весь склад, у якому зберігались меблі та їхні елементи, а також 6 одиниць колісної техніки. Вогнеборці майже добу гасили цю пожежу.

За фактом загоряння у меблевому складі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.