Еліна Світоліна зіграє сьогодні в Мадриді з француженкою Парментье (доповнено)

Фото: 112.ua

Шоста ракетка світу, харківська тенісистка Еліна Світоліна прибула на турнір серії WTA Premier Mandatory в Мадриді, Іспанія.

Mutua Madrid Open – професійний тенісний турнір, що проводиться в Мадриді (Іспанія) на ґрунтових кортах місцевого комплексу Caja Mágica. Жіночий турнір відноситься до серії WTA Premier Mandatory з призовим фондом близько 6,7 мільйонів євро і турнірною сіткою, розрахованою на 64 учасниці в одиночному розряді і 28 пар.

Сьогодні Еліна Світоліна зіграє з француженкою Полін Парментье о 13-30 за Києвом.

Нагадаємо, що Світоліна не виступала в WTA з турніру в Майамі, після якого взяла паузу для відновлення пошкодженого коліна.

Перед початком змагань у Мадриді українка займає шосте місце в світовому рейтингу.

Виступи на турнірі: Еліна Світоліна шостий раз грає в Мадриді. Кращий результат на турнірі – друге коло (2015-го, 2016, 2018) | Полін Парментье буде грати третій раз. Далі першого кола в Мадриді не проходила.

Виступи на грунті: Еліна Світоліна – 89/47 (0/0 цього року) | Полін Парментье – 208/172 (2/4 цього року).

Виступи в сезоні 2019: Еліна Світоліна – 13/6 – кращі результати: чвертьфінал Australian Open, півфінал WTA Premier у Досі, півфінал WTA Premier 5 в Дубаї, півфінал WTA Premier Mandatory в Індіан-Уеллс | Полін Парментье – 7/12 – кращі результати: чвертьфінал на WTA International в Будапешті, друге коло на WTA Premier Mandatory в Майамі.

Останній турнір: Еліна Світоліна програла у другому колі турніру в Майамі в кінці березня і більше не брала участь в турнірах через травму коліна.

Полін Парментье на цьому тижні програла в першому колі турніру в Рабаті.

Національний фактор: Еліна Світоліна здобула 12 перемог у 21 матчі з француженками | Полін Парментье 23 рази зустрічалася з українками і виграла 15 матчів.

Котирування букмекерів: Світоліна явний фаворит матчу. На її перемогу букмекери пропонують коефіцієнт всього 1,16, тоді як успіх її суперниці оцінюється коефіцієнтом – 5,00.

Як повідомляє tribuna.com, Еліна Світоліна покинула ґрунтовий турнір WTA серії Premiere у Мадриді.

Вона поступилася в першому колі 69-й ракетці світу Полін Парментье з Франції – 4:6, 6:7.

Матч тривав 1,5 години.

Раніше між собою грали двічі, тепер рахунок – 2:1 на користь Парментье.

Для Світоліної це був перший матч з 23 березня.

За матеріалами ЗМІ.