На Харківщині підліток загинув від електроструму

Фото: иллюстративное фото

Пізно ввечері вчора, 26 квітня, невідомий повідомив до Сахновщинського районного відділу поліції про те, що на залізничній станції сел. Сахновщина знайдені двоє 17-річних підлітків зі слідами ураження електрострумом.

Як розповіли у відділі комунікації Нацполіціі області, тіло одного з підлітків без ознак життя знаходилося на даху товарного вагона, другого хлопчика непритомного знайшли поруч з вагоном.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

“Встановлено, що підлітки, розважаючись, влізли на вагони і в результаті нещасного випадку доторкнулися до електромережі”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок події один з підлітків загинув на місці, другий же отримав 70% опіків тіла.

У поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК (вбивство) з поміткою “нещасний випадок”. Встановлюються всі обставини події.

Як повідомляють у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, постраждалий хлопчик доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної меддопомоги. Медики розцінюють його стан як важкий та вважають, що з даху вагона підлітка скинуло вибуховою хвилею.

Як повідомляв Харків Times, 15 лютого о 15:57 поблизу залізничної платформи селища Слобожанське Зміївського району приміський електропоїзд сполученням “Харків-Ізюм” смертельно травмував 16-річного жителя району, який не відреагував на сигнали поїзда.