Заступник мера Водовозов заявив, що в метро запрацював “E-ticket”

Фото: www.city.kharkov.ua

Заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов повідомив на сесії міської ради, що валідатори системи єдиного електронного квитка “E-ticket” встановили на всіх станціях Харківського метрополітену.

За його словами, електронним квитком можна скористатися у наземному і підземному міському електротранспорті. До включення в постійний режим систему протягом місяця-півтора протестують. Після цього буде оголошено про припинення поповнення карток старого типу метрополітену, щоб городяни поступово перейшли на нові.

“Це дасть нам можливість оцінити комплексно перевезення в місті. Коли картки запрацюють єдиною системою, ми зможемо оцінити, які динамічні тарифи треба вводити. Поки не можна сказати, на скільки поїздок – 10, 30, 50 – буде розрахований квиток, або він розраховуватиметься по годинах”, – зазначив Євген Водовозов.

Харківський міський голова Геннадій Кернес повідомив, що вже ведуться переговори з автоперевізниками, щоб для зручності городян встановити валідатори і в автобусах.