У мерії нагородили найспортивніших

Фото: city.kharkov.ua

У Харківській міській раді дипломами та кубками нагородили кращих спортсменів і тренерів, відзначили кращі спортклуби і назвали найспортивніші райони.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Кращими спортсменами з олімпійських видів спорту стали переможець чемпіонату світу з греко-римської боротьби серед молоді Семен Новіков, бронзовий призер чемпіонату світу з фехтування Роман Свичкарь та переможниця, срібний і бронзовий призер чемпіонату Європи з синхронного плавання Єлизавета Яхно.

Кращими тренерами з олімпійських видів спорту стали відповідно їхні наставники – Ірина Одокієнко (вихованець Роман Свичкарь), Світлана Саідова (Єлизавета Яхно) та Юрій Тимченко (Семен Новіков).

Також були відзначені кращі ДЮСШ та СДЮСШОР, вчителі фізичного виховання, спортивні клуби за місцем проживання, керівники гуртків спортивних клубів за місцем проживання, переможці спартакіади серед працівників департаментів, районних адміністрацій та депутатів міської ради, а також самий спортивний район.

Зазначимо, що найкращим спортивним клубом за місцем проживання став «Торсіон», кращою ДЮСШ – Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, СДЮСШОР – Міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової.

У номінації «Кращий учитель фізичного виховання» перемогли Ірина Чужикова (школа №146), Анна Чорновіл (школа № 102) та Микола Тітов (школа № 17).

А найспортивнішими районами визнані Шевченківський (перше місце), Новобаварський (друге місце) та Московський (третє місце).