Згорілі цієї ночі мікроавтобус та легковик належали одному власнику, – поліція

Фото: hk.npu.gov.ua

Співробітники поліції встановлюють обставини загоряння автомобілів Mercedes та Toyota у селищі Наталине Красноградського району. Правоохоронці з’ясували, що мікроавтобус та легковик належали 35-річному мешканцю багатоповерхового будинку, біля якого були припарковані автівки.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області з посиланням на начальника Красноградського відділу поліції Олексія Стрільця. За його словами, внаслідок пожежі повністю знищено передні частини обох автомобілів. Сума збитків встановлюється.

“За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. За результатами експертизи буде встановлено причину загоряння”, – розповів Олексій Стрілець.

Фото: hk.npu.gov.ua

Він додав, що з людей під час пожежі ніхто не постраждав.

Як повідомляв Харків Times, у ніч з 5 на 6 квітня у дворі житлового багатоквартирного будинку в селищі Наталіно Красноградського району по вулиці Свято-Троїцькій, 37, загорілися 2 автомобілі. Від автомобілів полум’я перекинулось на ближній балкон квартири, на першому поверсі житлового будинку.

Внаслідок сильного задимлення, з квартир, що розташовані біля виникнення пожежі, рятівниками було евакуйовано 4-х мешканців будинку.