“Харківобленерго” реконструює електромережі на Данилівці

Фото: Харківобленерго / Facеbook

Співробітники АТ “Харківобленерго” проводять реконструкцію електричних мереж у місті Харкові на Данилівці.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

“У цьому районі в останні кілька років інтенсивно розвивається котеджна забудова, і, як наслідок, зростає потреба в додаткових енергетичних потужностях. Для підключення нових абонентів енергетики реалізують технічні заходи по збільшенню пропускної здатності електричних мереж”, – йдеться у повідомленні.

Для забезпечення якісного електропостачання мешканців вул. Генерала Удовиченка по діючій повітряній лінії електропередачі провели додаткову другу гілку самонесучого ізольованого проводу. Таке технічне рішення дозволило подавати споживачам напругу, яка відповідає всім нормам, та гарантує безаварійну експлуатацію мереж під час складних погодних умов.

“Якісне енергопостачання отримали також мешканці вулиць Куліша і Курбаса”, – повідомляє “Харківобленерго”. За інформацією компанії, завдяки проведеному перерозподілу навантажень від двох підстанцій, а також прокладанню повітряної лінії довжиною близько одного кілометру з установкою 30 опор була вирішена проблема низької напруги. Це питання особливо хвилювало абонентів, так як в більшості будинків по цих вулицях встановлено електричне опалення.

“Проведена реконструкція мереж дозволить і надалі підключати нових абонентів і підвищувати навантаження на енергетичне обладнання”, – зазначають у “Харківобленерго”.