В Ізюмі рятувальник вмовив підлітка відмовитись від можливого суїциду

Иллюстративное фото: ru.sputnik.md / Ілюстративне фото: ru.sputnik.md

В Ізюмі рятувальник вмовив відмовитись від здійснення самогубства підлітка, що збирався стрибнути з четвертого поверху недобудови.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області.

24 березня о 19:14 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від співробітників Національної поліції про те, що у місті Ізюм на вул. Київській 12-річний хлопчина виліз на балконну плиту четвертого поверху недобудованого будинку та намагався здійснити самогубство, стрибнувши вниз.

До місця виклику негайно виїхав особовий склад 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Харківській області на рятувальному автомобілі та автодрабині. На момент їх прибуття на місці пригоди працювали поліцейські та медики “швидкої”.

“Балконна плита нічим не була огороджена. Хлопець стояв на її краю і в істериці погрожував скоротити собі віку, якщо хтось спробує наблизитись. Начальник караулу все ж зміг потайки підібратися до хлопця і, поспілкувавшись з ним, зміг вмовити зайти всередину кімнати”, – йдеться у повідомленні. Далі з хлопцем продовжили роботу лікарі та працівники поліції.

Прес-служба поліції Харківської області повідомляє, що 24 березня до районної поліції надійшло повідомлення про те, що у недобудованій споруді на вулиці Київській ходить дитина.

“На місці події поліцейські встановили особу підлітка. Ним виявився 15-річний житель селища Савинці Балаклійського району. Попередньо, хлопець був у збудженому стані та поліз у недобудову. З його слів, таким чином він хотів привернути увагу матері, щоб вона кинула пити. Стрибати з будівлі підліток не збирався. З хлопцем все гаразд, поліцейські провели з ним профілактичну бесіду. Він повернутий додому”, – йдеться у повідомленні.

Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку Ізюмського відділу поліції. На даний час поліцейські з’ясовують усі обставини події. Триває перевірка.