В Харкові працівницю банку підозрюють у продажі інвестиційних монет «в обхід» каси

Фото: Fintramplin

Харківська місцева прокуратура №2 направила до суду обвинувальний акт стосовно касира одного з банків, підозрюваної у заволодінні банківським майном (ч. 2, 3 ст. 191 КК України).

Про це повідомили в прес-службі прокуратури області з посиланням на керівника місцевої прокуратури Олександр Фільчаков, За його словами, 37-річна працівниця банку підозрюється в реалізації інвестиційних монет «в обхід» каси.

“За даними слідства, у період з серпня 2017 по травень 2018 рр. жінка продала 6 монет, однак продаж не облікувала та отримані кошти до каси не поклала. За висновками експертів, від незаконної реалізації банківського майна касир отримала близько 220 тис. грн”, – розповів Фільчаков.

За його словами, наразі жінка перебуває під домашнім арештом. Якщо її провина буде доведена в суді, їй загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на 3 роки.

Як повідомляв Харків Times, завідувачу однієї аптек за Харкова судитимуть за те, що протягом року провела “повз каси” понад 620 тисяч гривен.