Суд заарештував 16-річного підозрюваного у вбивстві контрактника ЗСУ

Фото: topor.od.ua

Чугуївський міський суд Харківської області сьогодні, 20 березня, обрав запобіжний захід для 16-річного Максима Коломійця, підозрюваного у вбивстві військовослужбовця.

Про це йдеться в постанові, яку зачитала суддя Світлана Оболенська.

Суд обрав для нього як запобіжний захід утримання під вартою терміном 60 діб без можливості внесення застави.

Суд перейшов до розгляду клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу Данилу Ярошу – наймолодшому, 15-річному підозрюваному в скоєнні злочину, який, за попередніми даними слідства, знімав вбивство на відео.

Як повідомляв Харків Timesтіло військового з ознаками насильницької смерті знайшли 16 березня близько 16:10 поблизу місцевого кладовища в селищі Калугіна-Башкирівка Чугуївського району Харківської області. Загиблий був військовослужбовцем за контрактом 92-ї Окремої механізованої бригади Збройних Сил України, яка дислокується в Калугіно-Башкирівці.

У вбивстві 26-річного військовослужбовця поліцейські підозрюють трьох підлітків і 22-річну харків’янку.

19 березня Чугуївський міський суд Харківської області обрав для підозрюваного у вбивстві військового 18-річного Дениса Собченко запобіжний захід 60 діб тримання під вартою без можливості внесення застави. 20 березня суд відправив під варту без права внесення застави 22-річну Катерину Борисенко, яку підозрюють в організації злочину.