На Харківщині суд відправив за грати 77-річного ревнивця

Фото: antikor.zp.ua

Зміївський районний суд області визнав винним 77-річного чоловіка у вбивстві співмешканки.

Про це повідомила прес-служба прокуратури області з посиланням на заступника керівника Чугуївської місцевої прокуратури Оксани Черкашиної.

За словами Черкашиної, подія трапилася у жовтні минулого року в одному з сіл Зміївського району.

“У день трагедії засуджений випивав разом зі співмешканкою. За чаркою нетвереза жінка повідомила чоловіку, з яким прожила 13 років, що має давні інтимні стосунки з іншим”, – розповіла Оксана Черкашина.

Вона додала, що жінка навіть у ліжку продовжувала розповідати співмешканцю подробиці своїх зрад. Через ревнощі та образу чоловік кілька разів ударив 61-річну кохану, а потім задушив.

За вбивство спімешканка пенсіонера засудили до 7 років позбавлення волі. Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові підліток через ревнощі зарізав 14-річну школярку.  Тіло дівчини на вулиці Набережній перехожий побачив ввечері 2 березня. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали 16-річного хлопця, якого підозрюють у скоєнні злочину. Поліцейські з’ясували, що між правопорушником та загиблою раніше були стосунки. Юнак призначив колишній дівчині зустріч. Між ними виник конфлікт через її нові стосунки. Він наніс дівчині близько 10 ударів ножем по різним частинам тіла, після чого забрав її телефон та втік. Хлопець переховувався у товариша вдома.