У Києві вбили харків’янина, який працював в Адміністрації Президента (фото)

Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві на вулиці Багговутівській сьогодні вранці, 14 березня, було знайдено тіло чоловіка.

Про це повідомили у відділі комунікацій Нацполіціі Києва.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції.

“Тіло оглянув судово-медичний експерт, згідно з попереднім висновком якого слідів насильницької смерті не виявлено. Тому попередня причина смерті буде встановлена ​​після розтину, а остаточна – після проведення судово-медичної експертизи”, – йдеться в повідомленні.

Закривавлене тіло лежало на вулиці Багговутівській, прямо біля воріт церкви. Його помітив охоронець будівництва, який повертався з нічної зміни. Він відразу викликав поліцейських і швидку допомогу. Лікарі констатували смерть чоловіка. Про це повідомляє “Інформатор“.

Фото: Информатор

На вигляд загиблому було близько 40-45 років. За словами медиків, у нього розбита голова, а руки повністю почервоніли від крові. Чоловік впав біля паркану будівництва, під сухостоєм, прямо навпроти входу до церкви.

За інформацією видання Цензор, поруч з тілом знайшли посвідчення співробітника Адміністрації Президента на ім’я Олександра Бухтатого.

Фото: Криминальная Украина

Олександру Бухтатому було 45 років, він уродженець селища Близнюки Харківської області. Деякий час обіймав посаду головного редактора районної газети “Нове життя” повідомляє Город Х. У загиблого залишилися дружина і син. Він працював в АП головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики.

Фото: Укрінформ

Як розповів Українській правді джерело в АП, загиблого чиновника пограбували, вкрали телефон і банківську картку. За співрозмовника УП, правоохоронці вже затримали підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Фото: Инофрматор