В Харкові в палаючому будинку знайшли тіло жінки (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

В Харкові під час пожежі в одноповерховому житловому будинку на 3-х власників на проспекті Героїв Сталінграда, 99 загинула 62-річна жінка.

Як розповіли в прес-службі ДСНС в Харківській області, повідомлення про пожежу до Служби порятунку «101» надійшло 3 березня о 21:40.

До місця події виїхали 10 рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття у одній з квартир будинку горіли домашні речі, меблі та дерев’яні конструкції. Площа пожежі склала близько 20 кв.м. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблої жінки 1956 року народження, мешканки однієї з квартир.

Фото: kh.dsns.gov.ua

О 22:02 пожежу було локалізовано та в 00:00 повністю ліквідовано. За попередніми даними ймовірною причиною виникнення пожежі було порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Як повідомляв Харків Times, 2 березня на вулиці Радіотехнічній стався вибух газового балона на автомобілі, який належить “Харківводоканалу”. Внаслудок вибуху загинув працівник КП, ще одного комунальника доставили до лікарні.

Фото: kh.dsns.gov.ua