Мешканця Харківщини підозрюють у вбивстві 7-річного сина (фото)

Фото: Корупція.Інфо

Харківські правоохоронці розслідують обставини, при яких в смт Шевченкове загинув 7-річний хлопчик. Про загибель дитини, яка проживала з 28-річною матір’ю, 35-річним батьком та 8-річною сестрою, правоохоронцям повідомили 1 березня о 13:06.

Про це розповіли у відділі комунікації Нацполіції області. Оперативники, які виїжджали на місце події, виявили на обличчі загиблого тілесні ушкодження.

В ході досудового розслідування встановлено, що 24 лютого родина знаходилися вдома. Діти не слухались. Батько накричав на сина, а потім розсердився та вдарив рукою по потилиці. Від удару хлопець впав та вдарився головою об залізну стійку ліжка. Після чого він почав погано ходити, весь час лежав на ліжку та скаржився на головний біль. 1 березня дитині стало зле, він почав задихатись та втратив свідомість. Батьки викликали швидку медичну допомогу. Але було запізно – дитина померла.

Фото: hk.npu.gov.ua

У 2015 році 35-річний чоловік був умовно засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєї донці.

Родина перебуває на обліку у службі в справах сім’ї та молоді Шевченківської районної державної адміністрації.

За фактом загибелі дитини слідчі відкрили кримінальне провадження за п. 2, ч. 2, ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Батьку загиблого вже повідомли про підозру у скоєнні цього злочину. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі.

Фото: hk.npu.gov.ua