В Харкові затримали двох одеситів з наркотиками вартістю понад мільйон гривень (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

28 лютого близько 21:30 в ході патрулювання на вулиці Воробйова батальйон поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області виявив та вилучив у 21-річного чоловіка згорток з речовиною рослинного походження. Поліцейські з’ясували, що наркотик він незаконно зберігав з метою подальшого збуту.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

Працівники поліції встановили, що чоловік проживає разом зі своїм 24-річним приятелем в орендованій квартирі на вулиці Короленко.

Фото: hk.npu.gov.ua

“При проведенні огляду вказаного житлового помешкання співробітники Київського відділу поліції виявили та вилучили понад 5 кілограмів наркотичних та психотропних речовин – канабіс, амфетамін, метадон, кокаїн, електронні ваги з нашаруваннями речовини порошкоподібного типу та пакети для фасування. Грошова сума вилучених наркотиків складає близько 1 мільйону 250 тисяч гривень”, – йдеться в повідомленні.

Фото: hk.npu.gov.ua

Заходи проводилися під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури №2.

Слідчі Київського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Як повідомляв ХарківTimes, на стаціонарному посту поліції біля виїзду з міста в Індустріальному районі поліцейський пес виявив наркотики в автомобілі Skoda Octavia в 31-річного мешканця Харківської області.