Суперкубок УЄФА в Харкові – міськрада дала згоду на підписання угоди

Фото: light-tech.com.ua

Харківська міськрада надала згоду міському голові Генадію Кернесу на підписання угоди про організацію та проведення Суперкубка УЄФА 2021 року між Харківською міськрадою, Федерацією футболу України і Спілкою європейських футбольних асоціацій.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 27 лютого, на сесії Харківської міської ради, повідомляє прес-служба міськради.

За словами директора департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олексія Чубарова, проект спрямований на подачу комплексної заявки відповідно до вимог УЄФА для організації та проведення Суперкубка УЄФА в 2021 році в Харкові.

Нагадаємо, в листопаді минулого року Федерація футболу України (ФФУ) повідомила УЄФА про готовність поборотися в Харкові за проведення матчу за Суперкубок УЄФА 2021 року. До лютого 2019 року ФФУ спільно з Харківською облдержадміністрацією підготували необхідні документи для оформлення повноцінної заявки відповідно до вимог УЄФА.

В лютому 2019 року УЄФА прийняла заявку Харкова на проведення Суперкубку в 2021 році.

Вибір міст-господарів фінальних ігор відбудеться в травні і вересні 2019 року. Чи прийме Харків Суперкубок УЄФА, стане відомо 29 травня.