В Харкові на пішоходному переході збили хлопця та дівчину

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом доби, 19 лютого, в Харкові водії збили трьох пішоходів. Як повідомляє відділ коммунікації Нацполіції області, одне ДТП сталося на Московському проспекті приблизно о 18:45.

“Водій автомобіля «KIA» наїхав на 17-річну дівчину та 18-річного хлопця, які йшли по пішохідному переходу. Потерпіла отримала забій м’яких тканин потиличної ділянки голови, її супутник – забій рук”, – йдеться в повідомленні.

На перехресті вулиць Гвардійців-Широнінців та Механізаторської 51-річний водій автівки «Volkswagen» допустив наїзд на літню жінку. 76-річна пенсіонерка отримала забій грудної клітини.

Усі потерпілі були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Після огляду лікарів вони були відпущені додому.

Інформація про події зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Обставини дорожньо-транспортних пригод встановлюються.

Загалом за добу, 19 лютого, у Харкові та області сталося 69 ДТП В результаті аварій постраждали 14 осіб.

Як повідомляв Харків Times, на Холодній горі потрапив у ДТП рейсовий автобус. 39-річному водію маршрутного автобусу “Харків-Солоніцевка” під час руху раптово стало зле.