Нардеп Грановський спростував фейкову інформацію про розшук його Інтерполом

Народний депутат Олександр Грановський спростував фейкову інформацію про розшук його Інтерполом, що з’явилася в інтернеті.

Про це Грановський написав на своїй сторінці у Facebook.

“Окремі низькопробні інформаційні розгонщики “пурги” в інтернеті та соціальних мережах намагаються розміщувати, за винагороду, природно, новину про те, що представники бюро Інтерполу, що знаходиться в Ліоні, видали ордер на затримання Грановського Олександра, який правоохоронці між собою давно прозвали не інакше як “червоний прапорець”. Тонка інтрига, яка потребує хоч якихось грошових вливань, полягає в тому, що новину намагаються якимось чином ототожнити зі мною. Прошу взяти на замітку – це фальш і дешева маніпуляція, так як з високою ймовірністю мова йде про одесита Гранівського Олександра Геннадійовича, народився який в 1972 році, а не 1979 тощо”, – написав він.

“Мотивація для подібних вкидань зрозуміла і очевидна: скоро вибори”, – заявив нардеп.

На сайті Інтерполу є запис про те, що в розшуку знаходиться 46-річний Олександр Грановський, який звинувачується в підробці корпоративної документації, відмиванні грошей і шахрайстві. Йдеться про одеського бізнесмена Олександра Грановського. Інтерпол розшукує його на прохання прокуратури Ізраїлю.