Під Харковом кинули гранату у двір фермеру

У селі Руські Тишки під Харковом 16 лютого близько 2:00 двоє невідомих кинули гранату у двір директора фермерського господарства.

Про це повідомило ввечері 18 лютого видання NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Звернувся в поліцію підприємець повідомив, що після вибуху зловмисники втекли з місця події, крикнувши наостанок: “Це тільки початок!”. В результаті вибуху ніхто не постраждав.

За власною інформацією NewsRoom, Юрій В. раніше керував підприємством “Добрий господар”, з яким пов’язаний не один гучний процес. Наприклад, навесні минулого року керівництво компанії “Фермер-Агро” звинуватило компанію в спробах використовувати в своїх цілях корупційні зв’язки в судах Харківської області та Мін’юсті, а також близькість до одіозних політиків, зокрема, до Михайла Добкіна.

Прес-служба поліції Харківської області опублікувала інформацію про подію тільки 19 лютого о 17:36, після прохання про коментар кореспондента ХарківTimes. За повідомленням поліції, 43-річний директор фермерського підприємства зателефонував до Липецького відділення поліції 16 лютого о 8:30. З місця події вилучені речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Працівники поліції встановлюють особи зловмисників та їх місцезнаходження.

Співробітники прес-служби не відповіли на питання, чому інформацію про вибух поліція розповсюдила тільки через три доби після події.