Вночі горів торгівельний комплекс на Салтівці (фото, відео)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Минулої ночі сталася пожежа у триповерховому торгівельному комплексі “Міраж” по вул. Академіка Павлова, 160 (біля станції метро “Героїв Праці”.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Харківській області.

Повідомлення про пожежу надійшло на номер “101” 28 січня о 3:42.

До місця події за підвищеним другим номером складності були направлені чотири відділення ДСНС на автоцистернах та одне відділення на автодрабині.

На момент прибуття рятувальників було встановлено, що вогнем охоплені орендовані магазини на першому, другому та третьому поверхах торгівельного комплексу “Міраж”. Площа пожежі склала приблизно 360 кв. м. Керівник гасіння пожежі оголосив про третій номер складності пожежі, після чого додатково були залучені сили та засоби пожежно-рятувальних підрозділів.

Пожежу було локалізовано о 5:04, повністю ліквідовано о 8:05. Рятувальникам вдалося запобігти розповсюдженню полум’я на ще більшу площу. Загалом у пожежогасінні брали участь вісім одиниць основної пожежної техніки, три спеціальні автомобілі та 45 чоловік особового складу. Жертв та постраждалих немає. Причина виникнення пожежі та збитки наразі встановлюються.