Рецидивіст з розбитою пляшкою напав на перукаря на проспекті Гагаріна

У Основ’янському районі міста, на проспекті Гагаріна, неодноразово судимий 52-річний харків’янин увірвався до салону краси та напав на працівницю салону. Погрожуючи 28-річній дівчині розбитою пляшкою, він зажадав віддати гроші й прикраси.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, перелякана дівчина віддала грабіжнику гроші, золоті каблучки та мобільний телефон.

Співробітники Основ’янського райвідділу поліції незабаром вирахували й затримали підозрюваного “в ході профілактичного відпрацювання району”. Це виявився раніше неодноразово судимий мешканець нашого міста.

У райвідділі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу (розбій). Затриманий чоловік попереджений про підозру та знаходиться під вартою. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, 9 січня 28-річний мешканець області, погрожуючи стартовим пістолетом, пограбував 18-річну студентку Харківської державної академії культури, проникнувши до її квартири у Московському районі міста.