У Харкові громадянин Іраку до смерті забив сусіда по комуналці

У Харкові 48-річний громадян Іраку в стані алкогольного сп’яніння до смерті забив сусіда по комунальній квартирі.

Про це сьогодні повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.

1 січня до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги з місця мешкання був доставлений 83-річний чоловік з тілесними ушкодженнями, який помер від отриманих травм у лікарні.

В ході досудового розслідування працівники Слобідського відділу поліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 48-річний громадянин Іраку. “Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у коридорі комунальної квартири він вчинив сварку зі своїм сусідом. На ґрунті особистих неприязних відносин зловмисник побив потерпілого ногами та руками в область тулуба та обличчя”, – йдеться у повідомленні.

Іноземцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строком на 60 діб. Зловмиснику загрожує до10 років позбавлення волі.

Як повідомив ХарківTimes представник прес-служби поліції, про те, що смерть чоловіка була насильницькою, стало зрозуміло тільки після проведення експертизи, результати якої поліція отримала 15 січня.