Виріб ізюмського заводу увійшов до ТОП-5 розробок підприємств “Укроборонпрому”

Фото: ukroboronprom.com.ua

Держконцерн “Укроборонпром” включив оптико-прицільну станцію ОПСН-І виробництва “Ізюмського приладобудівного заводу” до ТОП-5 розробок підприємств концерну за 2018 рік.

Про це повідомляє прес-служба концерна.

Приціл оснащений потужною оптикою, тепловізором, лазерним каналом управління та далекоміром. “Такі інструменти дозволяють не тільки виявляти цілі, але і наводити на них високоточне озброєння”, – наголошується у повідомленні.

Розробка “Ізюмського приладобудівного заводу” є універсальною. Діаметр станції всього 43 см – це дозволяє встановлювати її не тільки на вертольоти, а й на безпілотні літальні апарати. Окрім того, стабілізована у всіх площинах оптико-прицільна станція може застосовуватись у бронетехніці та, при певних змінах конструкції, – у морській техніці.

“Ізюмський приладобудівний завод” – унікальне підприємство, яке створює приціли для високоточної ракетної зброї. Завод має повністю закритий цикл виробництва, починаючи від виготовлення спеціального скла, до випуску цифрових прицілів для протитанкових комплексів “Стугна-П”, “Корсар” та “Бар‘єр”.