Рятувальники знайшли тіло у згорілому автомобілі на Харківщині

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вчора, 16 січня, до Служби порятунку надійшла інформація про те, що минулого вечора у Сахновщинському районі області, неподалік від села Червона Гірка, на дорозі згорів автомобіль ВАЗ 2110.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

На момент прибуття пожежників “пожежа вже самоліквідувалася”. У згорілій машині рятувальники знайшли обгоріле тіло водія 1959 року народження.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Як повідомили ХТ у відділі комунікації Нацполіціі області, в автомобілі виявлено тіло жителя райцентру Сахновщина. Згорілий автомобіль у заметі поблизу села виявила мешканка Червоної Гірки.

За словами дружини загиблого, увечері 15 січня, близько 21:00 її чоловік, перебуваючи у нетверезому стані, “поїхав на авто в невідомому напрямку”. Через приблизно годину, близько 22:00, односелець загиблого знайшов його з машиною у сніговому заметі та спробував допомогти вибратися.

“Після невдалої спроби власник авто вирішив залишитися у машині до ранку”, – сказала представник відділу комунікації.

Слідче відділення Сахновщинського райвідділу поліції відкрило кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Наразі проводяться експертизи, покликані встановити причини смерті та обставини виникнення пожежі.

Як повідомляв Харків Times, поліція встановила особу загиблого 15 січня на Московському проспекті 80-річного пенсіонера та затримала 19-річного водія, який збив його й зник з місця події.