На Нових домах пожежні врятували винуватця пожежі

Фото: kharkiv.dsns.gov.ua

Ввечері 14 січня, близько 19:20, в службу “101” надійшла інформація про пожежу в двоповерховому житловому будинку по вул. Героїв Сталінграда, 6/20.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

На місце події виїхали три відділення 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС на автоцистернах.

Як виявили рятувальники після прибуття, загоряння сталося у квартирі на першому поверсі будівлі. Місцеві жителі повідомили, що в квартирі повинен знаходитися її 50-річний господар.

“Не гаючи часу, вогнеборці увійшли до задимлених приміщень, де відшукали непритомного чоловіка та евакуювали його через вікно назовні.”, – йдеться в повідомленні прес-служби.

Одночасно була організована евакуація всіх мешканців під’їзду та “подано пожежний ствол на гасіння вогню”. Всього рятувальники вивели на свіже повітря сімох мешканців будинку. Ніхто з них не постраждав.

Фото: kharkiv.dsns.gov.ua

Потерпілий господар квартири, яка горіла, на свіжому повітрі прийшов до тями, а після огляду медиками швидкої допомоги взагалі відмовився від госпіталізації. Слід зазначити, що саме його вважають імовірним винуватцем пожежі, що почалася, на думку рятувальників, від “необережного поводження з вогнем при палінні”.

О 19:37 пожежу було локалізовано, а о 19:45 – повністю ліквідовано. Її площа склала близько 8 кв. метрів, згоріли меблі та домашні речі на кухні квартири.

Як повідомляв Харків Times, 14 січня рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка 1962 року народження у згорілому гаражі на ХТЗ.