Адміністрація “Барабашово” заявляє про блокування невідомими вантажівок на території ринку (фото, відео)

Фото: Барабашово Харьков / Facеbook

Близько 19:50 невідомі заблокували вантажівки, що забезпечують вивіз снігу з території торгового центру “Барабашово”.

Про це заявляє прес-служба ТЦ “Барабашово”.

“За даними очевидців, близько півтора десятка людей перекрили внутрішню дорогу, якою слідували вантажівки. Відразу після зупинки машин було перекрито шлях до руху в зворотному напрямку. На питання про причини зупинки виразних відповідей не лунало”, – сказано в заяві.

Адміністрація торгового центру звернулася до відділення Національної поліції.

У заяві підкреслюється, що дії невідомих активістів були пов’язані із загрозою життю і здоров’ю людей – активісти намагалися кинутися під машини, а також проявляли ознаки прямої агресії.

Адміністрація “Барабашово” зазначає, що маршрут проходження вантажівок, як і раніше (сніг вивозиться з території торгового центру понад два тижні) передбачав вивезення снігу за межі торгових майданчиків в рамках території ТЦ.

“Із занепокоєнням відзначаємо, що маніпулятивні методи тиску на адміністрацію з боку так званих ініціативних груп поступово виходять за рамки правового поля. Адміністрація торгового центру залишається на позиціях виключно законних методів вирішення будь-яких питань. Ми не реагували, і не будемо реагувати на подібні провокації”, – йдеться в заяві.

У той же час, в групі Facebook “ТЦ Барабашово” свідки інциденту стверджують, що адміністрація центру намагалася за допомогою вантажівок засипати снігом проходи на “Одеський майданчик” торгового центру.

Фото: ТЦ “Барабашово” / FacеbookВони також повідомляють, що водій самоскида скоїв наїзд на підприємця, після чого автомобіль був затриманий підприємцями.