Терехов склав присягу Харківського міського голови

Фото: Харків Times

Ігор Терехов на позачерговій сесії Харківської міської ради 11 листопада склав присягу Харківського міського голови.

Про це повідомив кореспондент Харків Times.

Перед церемонією складання присяги голова міської територіальної виборчої комісії Олена Матвієнко оголосила постанову комісії про обрання Терехова.

Терехов подякував харків’янам, які взяли участь у виборах. “Ваша громадянська позиція каже: вам не байдуже, що буде з Харковом у найближчі чотири роки”, – сказав він.

Терехов заявив, що буде мером усіх харків’ян, незалежно від політичних та особистісних уподобань.

Він подякував також своїй команді за те, що не підвели. “Проте недоторканних немає”, – зазначив він, наголосивши, що з тими, хто не справлятиметься зі своїми обов’язками, міській владі не по дорозі.

“Я відкритий для кожного. Я зроблю все, щоб наша співпраця на благо харків’ян була продуктивною”, – сказав він, звертаючись до депутатів.

Як повідомляв Харків Times, на позачергових виборах харківського міського голови 31 жовтня переміг Ігор Терехов.

Колегія Другого апеляційного адміністративного суду відмовила у перерахунку голосів у чотирьох районах міста кандидату в мери Михайлу Добкіну та Громадянській мережі “Опора” у Харківській області.

Харківська міська рада на позачерговій сесії 11 листопада достроково припинила повноваження Ігоря Терехова на посаді секретаря Харківської міської ради 8-го скликання.